Število prispevkov : 553 Kraj : con RBD Registration date : 28/10/2008
+ RBD prie u slo. + z nincie blo fain v sql. :prideen: + ni blo astronomije. + njega vidla ( me zaostavo ) + Rebelde je. - Verouk sem vprašana ( držte pesti ) - Trening je .. + še enkrat ga bom vidla. :Love: - Rebelde ne morem gleat.
Število prispevkov : 362 Age : 29 Registration date : 27/10/2008
- ni še popraula maTemaTke. pa rekla d ju3 dubimo nazai (joo ko sm žiučna ku nwm kuk sm pisala) - kero bedasto je ven vrgu (ON. ) + so sošoLko sm nepizzdiLa kr je ful nesramna do moiie jasne pa ji skos težii (uuF je biu faiin občuteek) + pr šporTnii bLo fuuL fain. k smo udboJko špiLaLe. pa si Ful norce deLaLe zraam
Število prispevkov : 553 Kraj : con RBD Registration date : 28/10/2008
+ rebelde lahko gleam. + nimam treninga - pogrešam ga - pogrešam BF ( ninchie <3 ) - naret morn družinsko drevo, za sql. - sreda je + 13 dni še , in RBD pride. :Love: ( moje sanje se bodo uresničile ) -,+ itd.
Število prispevkov : 362 Age : 29 Registration date : 27/10/2008
+ fuL smehi bLi pr Geo. - ju3 sm prašana Fiz. + čez 11 dni mam B-day. - Use mi gre na žiuce. + šporTna bLa Faina. GimnasTika pa Too. <33. - pLes je ocenvaLa. (dobLa: BLues: 4, Angleški vaLček: 5, Čačača: 4/5.)
Število prispevkov : 132 Registration date : 28/10/2008
+mati ni tečnarla da morm sobo pospraut +meli smo 1 fraj uro :Love: +dobla nove RBD postre :Love: .....itd... +prijatlca ma dans RD - sreda je -7 rebelde nalepk sm dobla iste! ...